Wonen in het WZC

Het woonzorgcentrum beschikt over 4 afdelingen.

Op het gelijkvloers is een specifieke afdeling van 29 kamers voor bewoners met dwaalgedrag.   Aansluitend zijn er op deze afdeling kamers voor koppels en 4 kamers kortverblijf.

De 1e, 2e, en 3e verdieping beschikken telkens over 39 individuele kamers en 1 koppelkamer.  Per verdieping is er een ruime gemeenschappelijke woonkamer.

Alle kamers zijn voorzien van een aangepast zorgbed, nachttafel en ruime kast. Elke sanitaire cel heeft naast een toilet en lavabo ook een inloopdouche. Verder kunt u de kamer nog bijkomend inrichten met eigen gerief (tafel, stoelen, zetel, tv-kast …)

Elke kamer beschikt over een oproepsysteem, ook in de sanitaire ruimte, zodat u 24 uur op 24 op de hulp van een verpleegkundige of verzorgende een beroep kunt doen. Elke kamer heeft ook een aansluitingsmogelijkheid voor telefoon, internet en digitale TV.

Op de 1e verdieping is een therapiezaal beschikbaar.

De cafetaria, op de benedenverdieping,  is een ontmoetingsplaats voor zowel bewoners als familieleden en is elke dag open van 14u tot 17u.  Bezoekers van het woonzorgcentrum, kortverblijf en de assistentiewoningen kunnen ook dagelijks een warme maaltijd gebruiken in het cafetaria.

Ons woonzorgcentrum beschikt ook over een stille ruimte.